(0-22) 54 04 62

Datele de contact

Vizitează-ne

Adresa

Strada a. Hîjdeu 94/1, of. 3

mun. Chișinău, MD 2001

Scrieți-ne un mesaj

ro

Partener Creditex

Creditex este platforma care îţi oferă posibilitatea de a solicita finanţare concomitent de la cele mai eficiente companii de microfinanţare, în doar 15 minute, de oriunde te-ai afla. Creditex garantează livrarea deciziilor de finanţare către clienţi în maxim 15 minute.

Sistemul de microfinanţare Creditex este eficient pentru toate tipurile de magazine, online şi offline. 

Funcţionează simplu şi cu efect: cumpărătorul află că în magazinul tău poate lua un produs în credit, în cazul în care nu are bani suficienţi pentru produsul dorit, depune o cerere, iar peste 15 minute primeşte răspuns de la finanţatori şi obţine un credit pentru a procura produsul tău. Clientul pleacă mulţumit, iar tu bifezi în dreptul produsului vândut.

 

Gratuit şi simplu de implementat

Cu Creditex, reuşeşti să păstrezi clienţii şi să le oferi o posibilitate unică şi inovativă de a-şi lua rapid un împrumut pentru a-şi realiza visul.

Implementezi gratuit un sistem prin intermediul căruia clientul tău completează o cerere de acordare a unui credit pentru produsul dorit, pe care Creditex o expediază mai multor finanţatori. În doar 15 minute după depunerea cererii, clientul tău primeşte mai multe oferte de împrumut, iar după ce o alege pe cea mai avantajoasă pentru el, produsul tău este ca şi vândut.

Implementezi gratuit sistemul Creditex în magazinul tău, fie că desfăşori afacerea online sau offline.

 

Creşterea vânzărilor

Fortificarea puterii de cumpărare a clienţilor tăi, prin faptul că le oferi posibilitatea de a-şi procura produsul dorit în credit, este o metodă funcţională de a îmbunătăţi rata vânzărilor tale.

Clienţii magazinului tău vor ţine cont de aceste soluţii financiare şi vor reveni la tine şi în alte dăţi când vor avea nevoie urgentă de a procura un produs, în pofida resurselor lor limitate.

Creditex este un sistem financiar accesibil tuturor. Tot ce trebuie să faci e să îl implementezi şi în afacerea ta.

 

Aprobarea rapidă a cererii

Dacă clientul tău e mulţumit, afacerea pe care o administrezi are doar de câştigat.

Nu e nevoie să plimbi clientul prin cozi şi să tărăgănezi procesul de finanţare prin metode deja învechite. Cu Creditex, clientul obţine un credit rapid, la faţa locului, cu posibilitatea de a alege din mai multe opţiuni, în doar 15 minute.

Prin urmare, avantajul tău este că îţi vinzi marfa aici şi acum, iar clientul îşi rambursează creditul de sine stătător, fără să te implice şi pe tine.

 

Ştim că îţi iubeşti clienţii.

Creditex este tot ce ai nevoie ca să vinzi mai mult şi să oferi clienţilor magazinului tău cea mai bună soluţie de finanţare. Odată ce alegi un parteneriat cu Creditex, îţi sporeşti capacitatea de vânzare şi poţi obţine o conversie de peste 90% a clienţilor care solicită procurarea produselor tale în credit.

Acest lucru se datorează faptului că solicitarea clientului ajunge imediat la toţi finanţatorii care au capacitate de a achita în locul clientului, iar acesta îşi poate ridica produsele dorite.

Acum, cu Creditex poţi fi mai flexibil şi nu eşti dependent doar de un finanţator.

Satisfacţia clientului este cheia succesului în orice afacere.

Sursa: www.creditex.md