(0-22) 54 04 62

Datele de contact

Vizitează-ne

Adresa

Strada a. Hîjdeu 94/1, of. 3

mun. Chișinău, MD 2001

Scrieți-ne un mesaj

ro

Distribuitor exclusiv Electromagnetica

Electromagnetica SA este o companie industrială românească fondată acum 84 de ani. Activează în domeniul productiei de echipamente de măsurare si distributie a energiei electrice, sisteme de iluminat cu LED, echipamente electrice, subansamble pentru fabricatia de automobile, echipamente de sigurantă a traficului feroviar, matrite si injectia de mase plastice, precum si în domeniul productiei de energie electrică regenerabilă si a serviciilor de furnizare de energie electrică. 

Toate produsele sunt realizate conform normelor şi standardelor naţionale şi europene. Produsele sunt proiectate şi dezvoltate în propriul departament de cercetare-proiectare al companiei şi au un grad înalt de integrare, graţie diversităţii de tehnologii de fabricaţie pe care societatea le deţine. 

Evoluţia viitoare a societăţii are în vedere desfăşurarea unui mix de activităţi complementare care să ofere stabilitate pe termen lung, precum şi derularea de activităţi adiacente care să permita valorificarea superioară a resurselor existente.

Rezultate financiare

Electromagnetica a încheiat anul 2014 cu venituri de circa 446 milioane lei si un profit net de 7,57 milioane lei. 

Structura actionariatului

Principalii actionari sunt Asociatia PAS Electromagnetica (29,63%) si SIF Oltenia (24,92%), la care se adaugă persoane fizice (29,02%) si persoane juridice (16,43%). Societatea este listată la Categoria Premium a BVB, fiind tranzactionată cu simbolul de piata ELMA.

Sursa: electromagnetica.ro