(0-22) 54 04 62

Datele de contact

Vizitează-ne

Adresa

Strada a. Hîjdeu 94/1, of. 3

mun. Chișinău, MD 2001

Scrieți-ne un mesaj

ro

Cine suntem

ECO EVOLUTIONS, creată în anul 2011 este printre primele companii care au adus tehnologia LED la standarde europene în Republica Moldova. Eco Evolutions este importatorul direct cu drepturi de distribuție a peste 500 modele de corpuri de iluminat cu LED pentru interior și exterior  în Republica Moldova.

Produsele Eco Evolutions au o durată minimă de viață de 50 000 ore, echivalentul unei perioade de funcțioare utile de 13 ani la un randament de 10 ore pe zi, iar garanția oferită cuprinde intervale de peste 60 luni. . 

LED-urile utilizate și comercializate de Eco Evolutions sunt de cea mai bună calitate și eficiență luminoasă, orice copr clasic putând fi înlocuit cu un corp pe bază de LED fără nico o altă modificare a lămpii, soclului sau decuplajului existent, reducând astfel costul facturii pentru energia electricâ începând cu 50% și atingând valori de 2-300% cu mentenanța la zero. 

Pornind de la eficiența energetică atribuită produselor LED, ECO EVOLUTIONS a adus pe piața locală și noile tehnologii fotovoltaice. Compania este importator direct și companie ce posedă drepturi de distribuție a panourilor fotovoltaice ALTIUS FOTOVOLTAIC (România) în Republica Moldova, în acest sens în spectrul de produse existând peste 100 modele diferite de panouri începând cu 50W și finisând cu 340 W.