(0-22) 54 04 62

Datele de contact

Vizitează-ne

Adresa

Strada a. Hîjdeu 94/1, of. 3

mun. Chișinău, MD 2001

Scrieți-ne un mesaj

ro

Panouri Policristaline

Modulele fotovoltaice policristaline pot fi recunoscute usor  după nunanța mai albăstruie șo structura cristalină. Ele ai prețul de producție mai mic decât celulele monocristaline. Culorile modulelor solare pot fi albastre, cu tendă de culoare roșie sau tentă de culoare galbenă. Celulele fotovoltaice solare policristaline sunt în prezent cele mai utilizate module din lume.

În mod practic se produc panouri fotovoltaice policristaline cu puterea cuprinsă de la 50 la 300W. Cu toate acestea, cele mai râspândite și solicitate panouri sunt cele de 60 celule cu puteri de la 240 la 270 W și cele de 72 celule cu puteri de la 290 la 320 W. Ca rezultat, panourile au denumiri generice AFP 60 sau AFP 72 ceea ce indică Altius Fotovoltaic Policristalin cu 60 sau 72 celule. 

Modulele sunt foarte bune pentru orice aplicatie fotovoltaica standard de panouri fotovoltaice. Panou potrivit datorita puterii mari si dimensiunilor mici pentru stalpi de iluminat fotovoltaici,  pentru camping in constructii de iluminat in casa si in gradina. Aplicatiile sub forma de insula fotovoltaica au mare succes. 

Se poate folosi deasemeni in locuri fara energie electrica. Aceste module de calitate le avem in produs finit sub controlul strict de calitate. Aici, accentul este pus in principal pe performanta si calitate iar si manopera este verificata in mod constant de catre noi. Modulele sunt fabricate pe masini de precizie, echipate cu cadru universal anodizat si sticla de siguranta rezistenta la grindina. 

Modulele solare sunt testate de catre TUV si au toate certificatele de performanta si de inregistrare pe piata europeana, cum ar fi IEC61215, IEC 61730, CE, ISO, ROHS.

Perioada minimă de exploatare - 25 ani

Termenul de garanție - 10 ani

Specificați tehnice:

/