(0-22) 54 04 62

Datele de contact

Vizitează-ne

Adresa

Strada a. Hîjdeu 94/1, of. 3

mun. Chișinău, MD 2001

Scrieți-ne un mesaj

ro

Panouri Monocristaline

Panourile solare monocristaline sunt module solare de calitate și cu prețuri de producere mai costisitoare. Datorită conținutului ridicat de siliciu în celulele solare fotovoltaice, aceste module sunt mai eficiente decât modulele policristaline. Din acest motiv, modulele solare monocristaline sunt adaptate foarte bine pe suprafețe de acoperire, în cazul în care doar un spațiu mic este disponibil pentru a instala un sistem fotovoltaic. 

În mod practic se produc panouri fotovoltaice monocristaline cu puterea cuprinsă de la 50 la 305W. Cu toate acestea, cele mai râspândite și solicitate panouri sunt cele de 60 celule cu puteri de la 250 la 280 W și cele de 72 celule cu puteri de la 300 la 340 W. Ca rezultat, panourile au denumiri generice AFM 60 sau AFM 72 ceea ce indică Altius Fotovoltaic Monocristalin cu 60 sau 72 celule. 

Modulele sunt foarte bune pentru orice aplicatie fotovoltaica standard de panouri fotovoltaice. Panou potrivit datorita puterii mari si dimensiunilor mici pentru stalpi de iluminat fotovoltaici,  pentru camping in constructii de iluminat in casa si in gradina. Aplicatiile sub forma de insula fotovoltaica au mare succes.

Se poate folosi deasemeni in locuri fara energie electrica. Aceste module de calitate le avem in produs finit sub controlul strict de calitate. Aici, accentul este pus in principal pe performanta si calitate iar si manopera este verificata in mod constant de catre noi. Modulele sunt fabricate pe masini de precizie, echipate cu cadru universal anodizat si sticla de siguranta rezistenta la grindina. 

Modulele solare sunt testate de catre TUV si au toate certificatele de performanta si de inregistrare pe piata europeana, cum ar fi IEC61215, IEC 61730, CE, ISO, ROHS.

Perioada minimă de exploatare - 25 ani

Termenul de garanție - 10 ani

Specificații tehnice:

/